Marloes van Kesteren, passant, Veronica Kasteel, Dennis Hamo. Foto: Rob Stevens

Marloes van Kesteren, passant, Veronica Kasteel, Dennis Hamo. Foto: Rob Stevens

Jimmy’s: Niks is gek, niks is raar

Maatschappij

BERKELLAND - Maandag was het Valentijnsdag. Valentijnsdag is een dag waarop mensen elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Voor Jimmy’s Berkelland een mooie aanleiding in de vier grote kernen van Berkelland ‘s middags harten uit te delen met de hartenkreet ‘Jimmy’s Berkelland wenst u een fijne Valentijnsdag’ en zo de aandacht te vestigen op hun werk. Rond en uur of drie gingen de jongerenwerkers Veronica Kasteel en Marloes van Kesteren van de gemeente Berkelland met Dennis Hamo op pad met een grote bos Jimmy’s-rozen om die aan passanten uit te delen.

Door Rob Stevens

Jimmy’s Berkelland heeft twee vestigingen, in Borculo en Neede, en op niet al te lange termijn ook in Eibergen. Plekken waar jongeren met al hun vragen en ideeën terecht kunnen. Vragen over geldzaken, seksualiteit, het uitgaansleven, of een willekeurig ander onderwerp. En als Jimmy’s Berkelland het antwoord ook niet weet? Dan begint een gezamenlijke zoektocht naar het antwoord!

Jimmy’s
Er zijn inmiddels in veel dorpen en steden in Nederland Jimmy’s. Het is een plek waar jongeren elkaar ontmoeten en waar in principe alles kan. Een broedplaats voor ideeën, initiatieven of een plek om gewoon even te praten, te chillen of samen met anderen een vet event te organiseren. Of om zelf muziek te maken in de eigen studio van Jimmy’s of te dansen in de dansruimte. Bij Jimmy’s kunnen jongeren tussen de 11 en 28 terecht. Niks is gek, niks is raar. In Berkelland heeft Jimmy’s eigen locaties in Borculo (Voorstad 13A) en Neede (Bergstraat 10) en binnenkort dus ook in Eibergen.