Vrouwenontbijt op Internationale Vrouwendag

'Mét jou is Berkelland mooier!'

BERKELLAND - Meedoen in de samenleving, het lijkt zo vanzelfsprekend. Toch zijn er helaas nog teveel inwoners, die dat om verschillende redenen niet lukt. Hoe mooi zou het zijn dat zij die daar net zo veel recht op hebben bij deze samenleving kunnen betrekken? "Wij wonen in een gemeente, waar we naar elkaar omkijken en waar wij elkaar graag gelukkig zien. Lukt dat (even) niet, dan is het aan ons om daar samen verandering in te brengen. Samen kan alles zoveel mooier zijn!"

Wie zich herkent in de bovenstaande woorden van Martine Tenhagen en zijn of haar ervaringen zou willen delen? Of wie iemand kent in deze situatie en/of graag een bijdrage wil leveren om hier verandering in te brengen? De vrouwen die het jaarlijkse Vrouwenontbijt van CDA Berkelland organiseren zouden het fijn vinden om deze personen te leren kennen. Want zij zijn ervan overtuigd dat zij alleen mét deze personen het verschil kunnen maken.
"Wat ons betreft maken we daarmee een start tijdens het jaarlijkse vrouwenontbijt van het Berkellandse CDA op 8 maart, Internationale Vrouwendag", stelt Tenhagen. "Hoewel wij tijdens dit ontbijt graag informatie ophalen, staat gezelligheid en het elkaar leren kennen in een ongedwongen sfeer voorop."

Deze bijeenkomst is bij De Melktap, Nettelhorsterweg 21, in Geesteren op 8 maart vanaf 9.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur). Er zijn geen kosten voor deelname aan verbonden, al is een eigen bijdrage welkom. Wie speciale eetwensen heeft kan het alvast even laten weten bij de opgave. Graag opgeven voor 1 maart bij Martine Tenhagen, tel. 06-22719628 of via martinetenhagen@hotmail.com of bij Marian op tel. 06-14770366.

Vervoer is in overleg te regelen.