Uitleg in de bibliotheek over de speciale stemhulp voor de gemeenteraadsverkiezingen in Berkelland. Foto: PR
Uitleg in de bibliotheek over de speciale stemhulp voor de gemeenteraadsverkiezingen in Berkelland. Foto: PR

Bibliotheek geeft uitleg over stemhulp

Politiek

BERKELLAND - De Bibliotheek Oost-Achterhoek in Berkelland geeft uitleg over stemhulp ‘MijnStem Berkelland’. Op vrijdag 11 maart kan iedereen die meer informatie wil over de stemhulp voor de gemeenteraadsverkiezingen in Berkelland terecht in de vier Berkellandse bibliotheekvestigingen. Deze workshop is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk (www.oostachterhoek.nl/mijnstem). 

Eens in de vier jaar kiezen we nieuwe volksvertegenwoordigers voor de gemeente. Dit jaar vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats op 14, 15 en 16 maart. In verband met de pandemie is dit jaar de raadsverkiezing verdeeld over drie dagen. Tijdens de korte workshop in de bibliotheek wordt uitleg gegeven over de werking van de speciale stemhulp voor de gemeente Berkelland: MijnStem Berkelland. MijnStem Berkelland staat al vanaf 25 februari online. De workshops zijn op 11 maart te bezoeken in alle vier vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in Berkelland.
In Neede en Borculo begint de uitleg om 16.00 uur, in Eibergen en Ruurlo om 19.00 uur. Aanmelden Aanmelden voor deze workshop gaat via www.oostachterhoek.nl/mijnstem, in de bibliotheekvestigingen in Berkelland of via tel. 088-0062929.