Prentenboeken Yoga bij de bibliotheek. Foto: PR
Prentenboeken Yoga bij de bibliotheek. Foto: PR

Prentenboeken Yoga in bieb Neede en Ruurlo

Cultuur

BERKELLAND - Tijdens de maandelijkse voorleesochtenden ‘Boekjes & Babbels’ in Ruurlo en Neede kunnen kinderen en ouders kennismaken met Prentenboeken Yoga. In Ruurlo gaat dit plaatsvinden op maandagochtend 7 maart (10.30 tot 11.30 uur) en in Neede kan men terecht op donderdag 10 maart (10.30 tot 11.30 uur). Deelname is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk: www.oostachterhoek.nl/prentenboekenyoga.

Bianca Schuurman-Bosgoed van ‘Kinderyogatuin Zwiep’ gaat ouders en kinderen tijdens Boekjes & Babbels in Ruurlo en Neede kennis laten maken met yoga.

Op 7 maart wordt de Bibliotheek Ruurlo eerst het prentenboek ‘Zo moe en toch klaar wakker’ van Susanne Strasser voorgelezen. Daarna beleven ouder en kind het boek nogmaals op een betoverende wijze door middel van yogahoudingen, beweegspelletjes en ontspanningsmomenten.
Een paar dagen later, op 10 maart, kunnen ouders en kinderen in de Bibliotheek Neede terecht. Daar staat de Prentenboeken Yoga in het teken van het prentenboek ‘Met opa op avontuur’ van Arend van Dam en Alex de Wolf. Na het voorlezen volgen weer de yoga-oefeningen.
Het aanmelden voor deze twee bijzondere Boekjes & Babbels gaat via www.oostachterhoek.nl/prentenboekenyoga, via 088-0062929 of in de bibliotheekvestigingen.