Irene de Graaf won een Achterhoek Nieuws-prijzenpakket met de Eindejaarsquiz. Foto: PR
Irene de Graaf won een Achterhoek Nieuws-prijzenpakket met de Eindejaarsquiz. Foto: PR

Irene de Graaf wint quiz
'21 over '21'

EIBERGEN - Irene de Graaf uit Eibergen won de Eindejaarsquiz van Achterhoek Nieuws Berkelland. Onlangs nam zij het Achterhoek Nieuws-prijzenpakket in ontvangst. Daarin zat onder meer het Achterhoek Kwartet en het Achterhoek kaartspel. Maar bijvoorbeeld ook een lekkere fles wijn in een vogelflat. 

"Dat vogelhuisje komt op het juiste moment", pikt Irene de Graaf er meteen wat uit. "Die in mijn tuin moeten namelijk vervangen worden, daar zitten kieren in. Ik ben benieuwd of er mussen gaan nestelen in deze flat. Dat zou leuk zijn!"

De quiz met 21 vragen over '21 was wel even een klusje, lachte de Eibergse. "Ik ben er even voor gaan zitten, uiteindelijk was het goed te doen, hoor."
De vaak gehoorde reactie bij winnaars van een actie 'Ik win normaal nooit wat', bleef bij deze winnares achterwege. "Haha, nee, dat kan ik niet zeggen. Ik vind dit soort puzzels en quizzen hartstikke leuk en doe dus vaak mee. En ik moet zeggen: ik win regelmatig een prijsje. Sterker nog: op de dag dat ik bericht kreeg van Achterhoek Nieuws dat ik had gewonnen, kreeg ik ook een telefoontje van de supermarkt dat ik bij hun actie een waardebon van 50 euro had gewonnen."