Toernooi-organisatie dringend op zoek naar gastgezinnen

RUURLO – Begin februari meldde de Organisatiecommissie (OC) van het Karel Stegeman Toernooi van voetbalvereniging Ruurlo dat het er zeer op lijkt dat er dit jaar begin juni tijdens het pinksterweekeinde eindelijk weer een Karel Stegeman Toernooi op sportpark ‘t Rikkelder plaatsvindt. 

Op basis van de huidige ontwikkelingen heeft de organisatiecommissie afgelopen zaterdag namelijk besloten dat de 36ste editie van het toernooi zaterdag 4 juni definitief van start gaat. Fantastisch nieuws toch na twee jaar ‘coronamisère'. Eindelijk, na een zeer lange, soms uitzichtloze, pauze, weer met zijn allen genieten van de karakteristieke en geweldige sfeer van een Reurls feestje. Begin februari heeft de OC ook aangegeven met een groot zorgpunt, een tekort aan gastgezinnen, te zitten.
Hoewel de commissie veel spontane en warme reacties heeft ontvangen, heeft men nog steeds te maken met een aanzienlijk tekort aan gastgezinnen. Op basis van genoemde reacties meent het OC echter te concluderen dat er best veel mensen interesse hebben om gastgezin te worden, maar dat de laatste stap, het daadwerkelijk aanmelden, nog even wordt uitgesteld. "We hebben de hulp van de Ruurlose bevolking ontzettend hard nodig”, aldus de OC.
Daarom hierbij nogmaals een dringend verzoek. Wie het leuk lijkt om tijdens het komende pinksterweekend, 4, 5 en 6 juni, gastgezin voor spelers van het Karel Stegeman Toernooi te zijn of wie eventueel mensen kent die dit leuk vinden of wie nadere informatie wil, kan contact opnemen met Koen Hoijtink via het e-mailadres koen_hoijtink85@hotmail.com.