In acht weken klaar voor deelname Eiberrun 2022

Clinics 4 running vanaf de Bijenkamp

EIBERGEN - Na twee jaar gaat er weer een clinics4running van start. Doe ook mee en werk samen met enthousiaste trainers toe naar het lopen van een afstand van 6 of 12 kilometer.

De start van de clinic is op woensdagavond 30 maart en duurt acht weken. Elke training start om 19.00 en duurt tot ongeveer 20.15 uur. Er wordt ook dit jaar weer gestart vanaf clubgebouw De Eibarg van FC Eibergen op sportpark de Bijenkamp in Eibergen.

Deze clinic is bedoeld voor zowel de startende loper als ook de gevorderde loper. De verschillende loopgroepen worden op niveau ingedeeld. Elke groep heeft een eigen trainer. Zij dragen er in de training mede zorg voor dat de deelnemers met plezier blijven hardlopen. In de acht weken van de clinic wordt er gewerkt aan het verbeteren van de conditie en de looptechniek.
Daarnaast krijgt men een trainingsschema, een functioneel hardloopshirt, het gebruik van kleed- en douchegelegenheid en koffie/thee na afloop. Ook de inschrijving voor de Eiberrun 2022 op 22 mei is bij de prijs inbegrepen.

Voor meer informatie en inschrijving kan men kijken op www.bertvogel4running.nl.