The Hilltop Howlers. Foto: Simon van Leijen

The Hilltop Howlers. Foto: Simon van Leijen

Over De Top start vrijdag met kaartverkoop

LICHTENVOORDE - Op vrijdag 11 maart start om 10.00 uur de kaartverkoop voor Over De Top Festival, dat op 4 en 5 juni 2022 (Pinksterweekend) voor de elfde keer plaatsvindt op het Swite Terrein in Lichtenvoorde. Ook is vandaag het eerste deel van de line-up aangekondigd met acts als De Kraaien, Hilltop Howlers en Fata Boom. 

Line-up
De organisatie van Over De Top Festival presenteert vandaag de eerste artiesten uit de line-up van het festival. “Pareltjes uit de line-up van 2020/2021 hebben we meegenomen naar aankomende editie. Ondanks dat afgelopen twee edities niet door konden gaan vanwege corona, vinden we deze acts nog steeds de moeite waard om een podium op ons festival te geven!”, aldus organisator Nienke Penterman. Het festival kondigde vandaag o.a. de volgende artiesten aan: De Kraaien, Hilltop Howlers, Fata Boom, Tricklebolt, KUENTA, Benjamin Fro en Boogie Monster. Alle aangekondigde artiesten zijn terug te vinden op de website van Over De Top Festival: www.overdetopfestival.nl/programma.

Tickets
Er zijn 500 Early Bird Combitickets beschikbaar voor de actieprijs van 25 euro waarmee je beide festivaldagen naar binnen kunt. Zodra de Early Bird Combitickets uitverkocht zijn, gaat de verkoop van Combitickets daarna door voor de prijs van € 30,- per stuk. Reguliere dagkaarten voor zaterdag en zondag kosten 20 euro per stuk. Kinderen t/m 13 jaar hebben gratis toegang tot het festival. De ticketverkoop gaat op vrijdag 11 maart om 10.00 uur van start op www.overdetopfestival.nl/tickets. Ticketprijzen zijn exclusief € 1,- servicekosten per ticket.

De Kraaien. Foto: Gordon Meuleman