Janet Bannink. Foto: PR
Janet Bannink. Foto: PR

Lezing ‘Op weg naar een gezond en vitaal leven, zonder dieet’

Maatschappij

BORCULO - Lezing ‘Op weg naar een gezond en vitaal leven, zonder dieet’ In de Borculose bieb geeft Janet Bannink vrijdag 25 maart (19.30 uur) in de Bibliotheek Borculo een lezing met als onderwerp: ‘Op weg naar een gezond en vitaal leven, zonder dieet’. 

Janet Bannink presenteert die avond ook haar boek met dezelfde titel. Toegangskaarten zijn te koop via de site (www.oostachterhoek.nl/janetbannink) en bedragen voor leden 2,50 euro en voor niet-leden betalen 3,50 euro. 

In 2016 was Janet nog werkzaam als kok, maar beroepsmatig niet meer gelukkig. Ze gooide het roer om en twee jaar later, na een intensieve studie, heeft ze de benodigde diploma’s op zak en mag ze zich lifestyle coach noemen. De 21 jaren die ze als kok heeft gewerkt zijn een waardevolle aanvulling voor haar als lifestyle coach. Een lievelingsreceptje van het gezin ombouwen naar gezondere recepturen is dan ook geen probleem.
“In het verleden heb ik zelf mogen ervaren wat overgewicht inhoudt met als dieptepunt Obesitas niveau 2 in 2016 en alle psychische en fysieke belemmeringen van dien. Nadat ik 35 kilogram afgevallen was en een gezonde leefstijl volgde om fit en vitaal te blijven, mag ik me zeker ook ervaringsdeskundige noemen. Afvallen is een periode van veel ups en downs, waarbij je altijd je einddoel voor ogen moet houden. Mijn doel nu is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezond en vitaal lichaam”, aldus de lifestyle coach van Gezond4You.

Aanmelden voor deze lezing gaat via www.oostachterhoek.nl/janetbannink, in de bibliotheekvestiging of via tel. 088-0062929.