Alzheimer Trefpunt Berkelland weer van start. Foto: Loes Steinebach

Alzheimer Trefpunt Berkelland weer van start. Foto: Loes Steinebach 

Mooie herstart Alzheimer
Trefpunt Berkelland

NEEDE - Vorige week dinsdag heeft de afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer- Nederland een herstart kunnen maken met het Alzheimer-trefpunt. Dit keer gelukkig ook weer live en op een prachtige nieuwe locatie in Neede. Tijdens deze avond heeft Suzanne van de Berkellandse Sportfederatie op een levendige manier uitleg gegeven over waarom bewegen zo belangrijk is (ook en vooral voor mensen met dementie) en over alle mogelijkheden die er zijn.

Tijdens de Alzheimer-Trefpunt-avonden komen steeds verschillende thema’s langs die belangrijk en helpend zijn voor mensen met een vorm van dementie, hun naasten en andere betrokkenen. Verder is er altijd veel ruimte voor het delen van ervaringen met lotgenoten. Iedereen is welkom en de toegang is altijd gratis. Het Alzheimer Trefpunt is steeds de tweede dinsdag van de maand. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Het volgende Alzheimer Trefpunt is op dinsdag 12 april, van 19.30 tot 21.00 uur (zaal open om 19.00 uur). Tijdens deze avond komt notaris Kraayenhof uitleg geven over hoe men ook op juridisch vlak de zaken goed kan regelen wanneer er sprake is van dementie. Ook is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

De nieuwe locatie in Neede is Zorgboerderij D’n Aoverstep aan de Hessenweg 2.