Bridgedrive voor cursisten geslaagd

Algemeen

EIBERGEN/WINTERSWIJK - Woensdag 16 maart konden de bridgecursisten uit Winterswijk, Borculo en Ruurlo voor het eerst kennismaken met een drive in Jasmine Garden in Eibergen en hun krachten meten.

Het afgelopen jaar hebben veel cursisten zich aangemeld bij de diverse bridgeverenigingen in de regio. Een ongekend aantal. Waarschijnlijk zochten velen een nieuwe uitdaging in coronatijd. Heel plezierig voor de verenigingen, die lange tijd nauwelijks hun clubavonden konden houden en daardoor ook helaas leden hebben verloren. Des te belangrijker, dat er nieuwe aanwas komt en dat kan alleen, wanneer de clubs lessen organiseren.

Het niveau van de drive was vooraf afgestemd op de kennis van de deelnemers. Er werden enkel spellen gespeeld aan de hand van de lesstof die was behandeld in de beginnerscursus.

De deelnemers hebben het allen als zeer prettig ervaren en de drive werd afgesloten met een etentje in het restaurant waar gespeeld werd. 

De eerste drive werd gewonnen door de dames Anna Edzes en Lauke Slee uit Eibergen.
Alle deelnemers waren het erover eens, dat de drive een vervolg moet hebben, wanneer de cursussen zijn afgesloten. Dan zullen ook andere verenigingen uit de regio worden aangeschreven om hier aan deel te nemen.