Een zelfgemaakt halssieraad. Foto: hobbybeurs

Een zelfgemaakt halssieraad. Foto: hobbybeurs

Hobby- en kaartenbeurs bij Erve Kots in teken van Pasen

LIEVELDE - Op zondagmiddag 27 maart wordt de eerste hobby- en kaartenbeurs van 2022 georganiseerd in zaal de Herberg bij Erve Kots in Lievelde. Tijdens deze 32ste editie van de beurs met als thema 'Pasen' zullen van 10.00 tot 17.00 uur zo'n 30 hobbyisten uit de Achterhoek hun hobby tentoonstellen en demonstreren in een sfeervolle ambiance.

Een greep uit het aanbod: versierde paaseieren, kleine bloemstukjes in een ganzenei, grote paas-/voorjaarsstukken van zijde, sieraden, handdoekcadeautjes, zijde, kussens, daimond painting, decoratie voor binnen en buiten, hobbymateriaal en kaarten, kaarten en nog eens kaarten. Kaarten voor elke gelegenheid, in alle kleuren, maten en technieken. Kortom, Erve Kots is deze middag een walhalla voor iedereen die op zoek is naar een creatieve (paas)hobby, nieuwe ideeën, kaarten, hobbymaterialen, leuke cadeautjes of gewoon een middagje gezellig grasduinen tussen het aanbod en genieten van de gezelligheid.
Erve Kots is gevestigd aan de Eimersweg 4 in Lievelde. De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur en de entree bedraagt 2,50 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Voor informatie kijk op www.hobbybeurs.com.