Toneelgroep DOEK speelt toch

BELTRUM - In het diepste geheim is er aan gewerkt, maar in Beltrum blijft zoiets niet lang onder de pet. Acteurs van Toneelgroep DOEK spelen toch in 2022 en wel in Muziektheater Øsen & Angoan in De Toltuin. Beltrum en omgeving is blij verrast en krijgt een exclusieve voorverkoop.

Stichting ToltuinTheater had het plan, dat alleen zou kunnen slagen als Toneelgroep DOEK het zou omarmen. Er werd stiekem 'gerepeteerd' om te ervaren of het haalbaar zou kunnen zijn. En in Beltrum lukt dat... natuurlijk. Een twintigtal leden van Toneelgroep DOEK schittert, met een aantal beroepsacteurs, in juni in Muziektheater Øsen & Angoan. Het is het verhaal van zeventig jaar boerenleven, vier generaties boer, met de muziek uit die tijd als drager. Indorock, sixtiespop, piratenhits, boerenrock en veel daartussen; alles live gespeeld door allround orkest The Spitfires en boerenband Verdan. Na afloop van het theaterstuk is er de mogelijkheid om gezellig samen een drankje te doen tijdens het ‘Noamelken'.
Vóórdat de officiële ticketverkoop van start gaat, biedt Toneelgroep DOEK haar 'vaste' publiek de mogelijkheid alvast een ticket te kopen voor de populaire zaterdagavond op 25 juni in het Toltuin Theater in Beltrum.
Dat kan op zaterdag 9 april van 16.00 tot 18.00 uur bij Café Dute in Beltrum. Dan zijn er 500 tickets à 24,50 euro voor Muziektheater Øsen & Angoan Sitchting ToltuinTheater aan de Schuurmansweg 3a in Beltrum info@toltuin.nl te koop.