Paaspop Zieuwent is er klaar voor. Foto: PR
Paaspop Zieuwent is er klaar voor. Foto: PR

Paaspop Zieuwent is er weer klaar voor

ZIEUWENT - Na twee jaar afwezigheid trapt PaasPop Zieuwent het festivalseizoen weer af. Tijdens het Paasweekend, op zaterdag 16 en zondag 17 april, gaat het weer bruisen in Zieuwent. De volledige line-up is inmiddels bekend, het belooft wederom een feestweekend te worden voor jong en oud.

Na twee jaar wachten mag PaasPop Zieuwent eindelijk weer bezoekers en artiesten ontvangen op het festivalterrein aan de Rouwhorsterdijk in Zieuwent. Dit jaar prijken artiesten als RONDÉ, A FEVER (dé ABBA Tributeband), de Hillbilly Moonshiners en Kees van Hondt op de programmering. Afgelopen week is de laatste artiest bekend gemaakt: niemand minder dan rapper YES-R! Met hits als ‘Hey schatje’, ‘Rampeneren’ en ‘Uit elkaar’ wordt het op zondagavond 17 april een groot feest waarbij het publiek even terug naar de jeugd worden gebracht.

Gevarieerd programma
Met deze artiesten weet PaasPop Zieuwent weer een enorm gevarieerd programma te brengen. Liefhebbers van popmuziek, de jaren '80, house en disco komen allemaal aan hun trekken tijdens het Paasweekend in Zieuwent. De organisatie is dan ook blij dat het na twee jaar van afwezigheid met een relevant programma kan komen. Over de programmering van de zaterdag vertellen ze: "We zijn enorm trots dat we op zaterdagavond een artiest als RONDÉ mogen verwelkomen, die meerdere grote hits heeft gescoord waarvan momenteel Hard To Say Goodbye veel op de radio wordt gedraaid. Maar ook kijken we er enorm naar uit om te dansen met ABBA en Kees van Hondt."

Kinderdoemiddag
Op 17 april, Eerste Paasdag, zijn de jongste festivalbezoekers vanaf 18.00 uur weer welkom op de Kinderdoemiddag. Het Paasvuur wordt op zondagavond ontstoken om 20.00 uur, waarna het feest zich voortzet op het terrein van PaasPop Zieuwent. De programmering van deze avond bestaat uit YES-R, Q-Music the Party, The Hillbilly Moonshiners en de dames van Fif-teen uit Beltrum.
De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Via www.paaspop-zieuwent.nl zijn tickets te koop voor zaterdagavond (18+) en zondagavond (alle leeftijden).

Het Paasvuur brandt, Paaspop Zieuwent. Foto: PR
LineUp Paaspop 2022. Foto: PR