CJV Zomerkampen 2022

RUURLO/BRONCKHORST - Het is weer bijna 1 april, en dat betekent dat de inschrijvingen voor de CJV Zomerkampen weer open gaan. De kampen A,B en C vinden weer plaats op het prachtige kampterrein in Ruurlo.

Kamp A is van 11 juli tot en met 16 juli, Kamp B van 17 juli tot en met 23 juli en Kamp C van 24 juli tot en met 27 juli. Voor dit kamp gaan de vrijwilligers weer een leuke en actieve tocht organiseren. Dit kamp is, vanwege planningsmoeilijkheden onder de vrijwilligers, ingekort. Vertrek maandag 25 juli, terugkomst zaterdag 30 juli.

Onze kampprijzen zijn wat gestegen, dit vanwege oplopende prijzen van boodschappen, materialen en dergelijke. Mocht de kampprijs een belemmering zijn om mee te gaan, meld dat dan even bij het bestuur. Dan wordt samen gekeken naar de mogelijkheden. Hun motto: Kamp moet voor ieder kind mogelijk zijn. De kampprijzen staan op de website.

Zijn er enthousiaste ouders/verzorgers die willen en kunnen helpen bij het opbouwen en/of afbreken van het kampterrein? Stuur dan even een mail naar info@cjvzomerkampen.nl.

Vragen, opmerkingen? Laat het weten. Het bestuur van CJV Zomerkampen Bronckhorst e.o. kijkt uit naar een mooie zomer.


cjvzomerkampen.nl