Gezocht Vrijwilligers voor Toeristisch Informatie Punt Eibergen

EIBERGEN - Het Toeristisch Informatie Punt Eibergen is op zoek naar vrijwilligers. Op het Toeristisch Informatie Punt Eibergen werken twaalf informatrices op geheel vrijwillige basis. Het beheren van de website: www.ineibergen.nl, heel belangrijk voor de Tip om deze website up-to-date houden, is een hoofdtaak van desbetreffende vrijwilliger, bij drukte ook assisteren in de winkel.

De nieuwe vrijwilliger wordt tevens ingezet als extra hulp voor in de winkel en er is behoefte aan een persoon, die computer-onderlegd is. Van april tot oktober is het belangrijk dat men twee dagdelen (3 uur ) per week beschikbaar is, de andere maanden is één dagdeel (3 uur) per week voldoende.

Zij informeren de klant onder andere over leuke routes, bezienswaardigheden, arrangementen, vaarten met de Berkelzomp, horeca, winkels, overnachten. Tijdens werktijd is men altijd met twee personen, het team werkt zelfstandig. Er is een bestuur, dat erg betrokken is en waarop altijd een beroep kan worden gedaan.

Wie belangstelling heeft voor dit leuke vrijwilligerswerk en eens zou willen komen kijken, kan even een mail sturen naar: info@tipineibergen.nl (er wordt dan zo snel mogelijk een afspraak gemaakt).