Leerlingen van de Dr. Ariëns Daltonschool bij de presentatie van het nieuwe logo. Foto: PR
Leerlingen van de Dr. Ariëns Daltonschool bij de presentatie van het nieuwe logo. Foto: PR

Dr. Ariëns Daltonschool presenteert nieuwe logo aan ouders en kinderen

Opfrisbeurt voor missie, visie en interieur

NEEDE - De Dr. Ariëns Daltonschool presenteerde een nieuw logo. De Daltonschool in Neede wordt nu iets meer dan een jaar geleid door Marleen Bartelds. "De coronatijd was een lastige tijd voor kinderen en leerkrachten. Op school was er behoefte aan een duidelijke weergave van onze missie en visie op onderwijs. Met elkaar hebben we hard gewerkt dit duidelijk te krijgen. Dit is nu heel treffend weergegeven in een poster."

Woensdag 30 maart werd het nieuwe logo officieel in gebruik genomen. Alle kinderen kregen een kleinigheidje in de vorm van een sticker en een rolmaat met logo. De rolmaat werd die dag in alle groepen gebruikt. "Alle kinderen hebben vandaag een rekenles gehad rondom het thema meten, waarbij ze de rolmaat meteen konden gebruiken", vertelt de directeur van de school.
De ouders van de school zijn schriftelijk al ingelicht over de vernieuwde missie en visie, maar worden 13 april tijdens een oudercafé bijgepraat. Daarnaast worden deze avond ook de plannen gepresenteerd voor de nieuwe inrichting van de school.