Meiwandeling bij Oud Noordijk

NOORDIJK - Waren onlangs de liefhebbers van historische films te gast bij Oud Noordijk, deze keer kunnen de wandelaars hun hart ophalen. Op zondag 15 mei staan de jaarlijkse wandeltochten weer op het programma en dat is voor het eerst sinds drie jaar. 

Dus best even afwachten of de liefhebbers de weg naar Noordijk nog kunnen vinden. Voor de organisatie een extra stimulans om mooie routes uit te stippelen, waarin samengevat veel moois van het gebied rondom Noordijk wordt getoond. Aan alles is gedacht en als nu de weergoden ook meewerken, kan het voor deelnemers en organisatie een mooie dag worden.

Er wordt gestart bij gebouw de Oale Schole in het centrum van Noordijk. Voor de 14 kilometer lange route ’s morgens tussen 09.30 en 11.00 uur en voor de 8 kilometer route tussen 09.30 en 12.30 uur. Volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar betalen 6 euro en kinderen tot 12 jaar 2 euro. Voor iedere deelnemer is er onderweg koffie of thee met een broodje hamburger (gratis). Ook is de bekende wafel weer verkrijgbaar tegen een prijs van 1,50 euro.
Het eindpunt van beide wandelroutes is eveneens bij gebouw de Oale Schole. Bij dit gebouw is voor de deelnemers voldoende parkeerruimte beschikbaar. Opgemerkt wordt nog dat honden niet toegestaan zijn.