DENPOP 2022 is op zaterdag 23 april vanaf 14.30 tot 00.00 uur bij het Muldershuis in Eibergen. Foto: PR
DENPOP 2022 is op zaterdag 23 april vanaf 14.30 tot 00.00 uur bij het Muldershuis in Eibergen. Foto: PR

Nieuw festival bij Muldershuis

EIBERGEN - De eerste editie van DENPOP 2022 is op zaterdag 23 april van 14.30 tot 00.00 uur bij het Muldershuis aan de Mallumse Molenweg in Eibergen. Het programma is breed en heeft verschillende artiesten in verschillende genres, zoals rock, pop, dance en techno. Allemaal met de beste feest-hits. Optredens zijn er van bands als Money and the man, Barry Fest en The Mike, Vinyl Brothers, Ara-Bieren, G-Trumpetty, DJ Stoney, DJ Mike Gerritsen en de Lingo’s.

De organisatie van dit festival is in handen van Dennis te Brake. “Het idee voor dit festival komt eigenlijk voort uit een uit de hand gelopen verjaardagsfeestje van mij. Maar dit wordt dus de eerste editie waarbij bezoekers ook daadwerkelijk kaarten kunnen kopen. DENPOP 2022 pakt groots uit met twee openlucht-podia en een roze kerk. 

Naast het toffe programma zijn er lekkere versnaperingen die vers bereid worden. Bezoekers kunnen ook even rustig genieten van een drankje aan het water. En wie actie wil kan deelnemen aan één van de verschillende activiteiten op het festivalterrein. De droom van DENPOP is om van een leuk klein verjaardagsfeestje uit te groeien tot een groots festival dat een divers programma biedt voor jong en oud."