Aanmelden voor de Meimarkt in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Na twee jaar afwezigheid kan de Meimarkt weer georganiseerd worden. Daarom wil men in Haaksbergen groots uitpakken en daar kunnen ze best hulp bij gebruiken op de tweede zondag in mei.

Het doel is om het hele centrum van Haaksbergen te vullen met marktkramen ondernemers zich voor in kunnen inschrijven om hier hun goederen te verkopen, maar ook kramen met kinderrommelmarktwaar. Het aanmelden voor een kraam of grondplek kan via www.hov-haaksbergen.nl.

Hier is een inschrijfformulier te vinden waarop aangegeven kan worden, hoeveel meter kraam of grondplek men graag in gebruik zou willen nemen en de daarbij behorende prijs.

Naast de marktkramen die verhuurd worden aan ondernemers is er ook een kinderrommelmarkt te vinden waar kinderen hun tweedehands spullen zullen verkopen. Inschrijven voor de kinderrommelmarkt is gratis en kan door middel van een mail sturen naar: meimarkt@haaksbergennatuurlijk.nl. Geef hierin duidelijk naam en hoeveel meter grond gewenst wordt om spullen uit te stallen, met als keuze 2 of 4 meter.

De Meimarkt wordt gehouden op zondag 8 mei in het centrum van Haaksbergen.