Koningsdagtoernooi in Rekken

Voetballen om de konings-bokaal en hopen op kratje bier

REKKEN - Ook dit jaar wordt er een Koningsdag voetbaltoernooi gehouden bij Sportclub Rekken. Op woensdag 27 april beginnen de wedstrijden om 12.00 uur en de organisatie hoopt dat er naast veel deelnemers ook veel publiek komt om iedereen aan te moedigen.

In principe kan iedereen die 14 jaar of ouder is meedoen, ook wanneer hij of zij geen lid is. In een team moeten namelijk ook spelers meedoen die niet in competitie verband spelen.  Er wordt gespeeld op een half voetbalveld, met kleine goals en met ploegen van elk zeven spelers/speelsters. Alle teams zijn welkom; te denken daarbij aan bijvoorbeeld (wagen)buurten, families, bedrijven, vrienden, et cetera. Er wordt in één klasse gespeeld.

Per team mogen er maximaal vier competitiespelers meedoen. Bovendien moet er tenminste één dame in het veld staan. Iedereen die ingedeeld is in een competitie-elftal senioren of junioren JO19 of zaalvoetbal wordt als competitiespeler gezien. Jeugdleden die niet in JO19 spelen en dames worden niet beschouwd als competitiespeler.

Er wordt om de Koningsbokaal Rekken gespeeld. Natuurlijk wordt er ook dit jaar weer een krat bier verloot onder de deelnemende teams. Er kunnen zich nog teams opgeven. Opgave dient te gebeuren bij Jan Giesbers.