Kinderdagkamp Eibergen  vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie. Foto: PR
Kinderdagkamp Eibergen vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie. Foto: PR

Inschrijving Kinderdagkamp Eibergen en OEPS

EIBERGEN - Kinderen die dit schooljaar (2021/2022) in groep 3, 4 of 5 zitten en dat op een Eibergse basisschool of die wonen in Eibergen kunnen zich opgeven voor Kinderdagkamp 2022. Het kamp vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie, van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus.

Opgeven kan door naar de Oranjemarkt te komen op woensdag 27 april. De kinderdagkampers staan tussen 10.00 en 15.00 uur ter hoogte van het podium op de Brink. Hier kan men een inschrijfformulier invullen en betalen. Wie niet naar de Oranjemarkt kan komen, kan iemand anders vragen om hem of haar op te geven, of kom op donderdag 12 mei tussen 19.00 en 21.00 uur naar de tweede inschrijfmogelijkheid bij café Tijink aan de Beltrumseweg 7 in Eibergen. Vol is vol, dus wees er snel bij.

Deelname aan het kamp kost 40 euro (een tweede aanmelding uit hetzelfde gezin betaalt 30 euro). Dit bedrag dient contant en gepast of via een betaalverzoek bij de inschrijving te worden voldaan. Er is plaats voor maximaal 125 deelnemers. Bij meer opgaven geldt de volgorde van opgave. De vrijwilligers van Stichting Kinderdagkamp doen er alles aan om de deelnemers een onvergetelijke kampweek te bezorgen.

Ook organiseert Kinderdagkamp de OEPS (Open Eibergse Podium Show) tijdens de Oranjemarkt. De Open Eibergse Podium Show wordt gevuld met muziek, moppen tappen, dans en ieder ander talent. Opgeven kan via de website www.kdkeibergen.nl. Jong en oud is welkom om zijn/haar kunsten te laten zien. 

De inschrijving vindt plaats van 10.00 tot 15.00 uur (vol is vol) en het OEPS tussen 11.00 en 15.00 uur bij het podium op de Brink.