De Zonnebloem zet Beltrum weer in kleur

BELTRUM - Evenals de afgelopen jaren heeft de Zonnebloem, afdeling Beltrum, weer gratis zonnebloempitten uitgedeeld. Zaterdag 16 april (paaszaterdag) tijdens de oud-papier inzameling van het Beltrums mannenkoor en zangvereniging Rhumtas bij de sportvelden.

De ‘zonnebloem' is ook het nationale symbool van Oekraïne. De Zonnebloem wil zaaien voor de vrede en hiermee steun betuigen. Tijdens het uitdelen stond er een bus voor een vrijwillige bijdrage. Het mooie bedrag van 241,83 euro is ingezameld. Het bedrag wordt overgemaakt op giro 555.

Daarnaast hebben kinderen van De Sterrenboog op Witte Donderdag na de familieviering ‘Bijna Pasen’ in de kerk een zakje zonnebloemzaadjes gekregen namens De Zonnebloem afdeling Beltrum. Zaai de zonnebloemen in de tuin, bloempot of op een andere zonnige plek en maak een mooie foto van het resultaat. Stuur de foto naar: josebouwmeesters@yahoo.com. De drie mooiste foto’s beloont Zonnebloem Beltrum met een leuke prijs.  

Zaterdag 23 april werd het Speel- en Beweegpark de Stroet in Beltrum officieel geopend. De Zonebloem Beltrum vindt het park een mooie omgeving en mogelijkheid voor de activiteiten voor haar deelnemers. De opening had feestelijke activiteiten en vermaak voor iedereen. Vanuit de Zonnebloem-afdeling Beltrum werd een cadeau ten behoeve van de toekomstige dieren aangeboden.