Gratis naar de seizoensopening van Openluchttheater Eibergen. Foto: PR
Gratis naar de seizoensopening van Openluchttheater Eibergen. Foto: PR

Gratis popavond seizoensopener Openluchttheater Eibergen

EIBERGEN - Openluchttheater Eibergen opent het nieuwe seizoen op zaterdag 21 mei met een gratis te bezoeken popavond. Vier regionale bands treden die avond op. ‘’Door de coronacrisis heeft iedereen zo lang in een lockdown gezeten, dat het ons leuk leek om dit als extraatje aan te bieden aan al onze trouwe donateurs en vaste bezoekers”, vertelt programmeur Kitty Stoffers.

Luisteren naar lekkere muziek en gezellig bijpraten met vrienden en bekenden gaan 21 mei hand-in-hand samen. De poort gaat om 18.30 uur open. Om 19.00 uur opent de band Het Heerst de popavond. De musici spelen bekende covers. Om 20.15 uur speelt Soulkey. Met in de hoofdrol zangeres Cindy, speelt de band bekende funk, soul en disco covers. Soulkey stond enkele jaren terug ook al een keer in Openluchttheater Eibergen. 

Rond 21.30 uur speelt de Achterhoekse dialectband Verdan. De musici spelen eigen werk en covers van onder meer Normaal, Bökkers en Boh Foi Toch. De openingsavond wordt rond 22.45 uur afgesloten met een optreden door De Lingo’s. Het duo Chiel en Wiel brengt energieke meezing-hits. Alle info over de gratis te bezoeken openingsavond is te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl.