KinderKerk van start

KinderKerk in de Antoniuskerk van start 

REKKEN - De KinderKerk gaat weer van start. Op 15 mei is er weer KinderKerk, om 11.00 uur in de Antoniuskerk in Rekken. Na een lange coronaperiode, mag iedereen weer bij elkaar komen om samen te zingen, te bidden en te luisteren naar een mooi verhaal uit de bijbel.

Deze keer gaat het over mensen die elkaar niet kwijt willen raken op de grote aarde. Daarom willen ze een hoge toren gaan bouwen die je overal kunt zien. Maar als je elk een andere taal spreekt, is het heel moeilijk om samen een goed plan te maken. En komt er iets van die toren terecht? Daarover gaan de kinederen met elkaar praten en zingen en luisteren ze naar het verhaal van 'De toren van Babel'.

Natuurlijk kijken ze ook weer wat er in de geheime doos zit. En collecteren ze voor de voedselbank. Het gaat om houdbare levensmiddelen of drogisterijartikelen. Na afloop van de dienst is er voor iedereen iets te drinken en kan men een puzzel of een kleurplaat maken. Het KinderKerkteam hoopt dat er veel kinderen met hun ouders/begeleiders komen, de 15de mei.