De jaarlijkse Meimarkt in Haaksbergen keert na een onderbreking van enkele jaren terug op de agenda. Foto: Nico Asbroek
De jaarlijkse Meimarkt in Haaksbergen keert na een onderbreking van enkele jaren terug op de agenda. Foto: Nico Asbroek

Meispektakel met vier dagen vertier

Economie

Meimarkt met volop vermaak in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - De jaarlijkse Meimarkt in Haaksbergen wordt na een onderbreking van enkele jaren weer gehouden. Er is veel vermaak zondag 8 mei. Ook donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 mei is er vertier in Haaksbergen. 

De Meimarkt biedt veel gezelligheid. Er is een lange lint van kramen door de centrumstraten. Ook is er livemuziek op meerdere plekken, een kinderrommelmarkt en zijn er kermisattracties. De Meimarkt in Haaksbergen op zondag 8 mei is van 10.00 tot 18.00 uur. De kinderrommelmarkt in de Von Heijdenstraat begint 12.00 uur. “We kunnen het dit jaar beter een Meispektakel noemen”, zegt centrummanager Madelon Kuijk. “Want nu is er ook op de voorafgaande dagen veel te beleven. Het bevrijdingsconcert met tal van optredens is 5 mei. Een dag later staan er al kermisattracties in het centrum. Daarnaast is er zaterdag 7 mei een springevent voor kinderen. Er zijn onder meer springkussens en een stormbaan. Ook kunnen kinderen meedoen aan voetbaldarts. Dat kan vlakbij het park The Gap. Het springevent zaterdag 7 mei is van 12.00 tot 17.00 uur.”

De drukste dag wordt ongetwijfeld zondag 8 mei. In de centrumstraten is een lange warenmarkt. Muziek klinkt er ook. In de Molenstraat, op de Markt en bij De Kalter.