Meiwandeling Oud Noordijk gaat door

Meiwandeling Oud Noordijk gaat door

NOORDIJK – Er was even sprake van dat de traditionele meiwandeling van Oud Noordijk op zondag 15 mei niet door zou kunnen gaan. Maar gelukkig kon het bestuur van Oud Noordijk alsnog besluiten het sein voor deze wandeling op groen te zetten. 

Dus liefhebbers voor een wandeling in de Noordijkse dreven zijn zondag van harte welkom. Er kan gestart worden bij gebouw De Oale Schole, gelegen in het centrum van Noordijk en daar is ook voldoende parkeerruimte. Er zijn twee wandelroutes uitgezet. Voor de 14 kilometer-route kan gestart worden tussen 9.30 en 11.00 uur en voor de 8 km-route tussen 9.30 en 12.30 uur.

Volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar betalen 6 euro en kinderen tot 12 jaar 2 euro. Deze prijs is inclusief koffie of thee met een broodje hamburger dat onderweg genuttigd kan worden. Ook is de bekende wafel verkrijgbaar tegen een prijs van 1,50 euro. Het eindpunt van beide wandelroutes is eveneens bij De Oale Schole. De organisatie beklemtoont dat het meenemen van honden niet is toegestaan.