VIOS Tafeltennis benoemde de aftredend penningmeester tot Lid van Verdienste. Foto: PR

VIOS Tafeltennis benoemde de aftredend penningmeester tot Lid van Verdienste. Foto: PR

VIOS Tafeltennis benoemd aftredend penningmeester tot Lid van Verdienste

Wout van ‘t Wel Lid van Verdienste VIOS Tafeltennis 

BELTRUM - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van VIOS Tafeltennis (Beltrum) werd aftredend penningmeester Wout van ‘t Wel benoemd tot Lid van Verdienste. Van voorzitter Walter Rouwhorst ontving hij als dank voor zijn grote inzet voor de vereniging een waarderingsspeld en een mooie bos bloemen.

In februari 1997 werd Wout van ‘t Wel lid van VIOS Tafeltennis. Daarvoor speelde hij bij LTTC De Toekomst in Lochem. In de afgelopen 25 jaar nam hij deel aan de competitie in de 4de, 5de en 6de klasse. In 2004 werd Wout bestuurslid van de tafeltennisclub en van 2006 tot 2022 vervulde hij de functie van penningmeester. Naast het financiële gebeuren heeft hij tal van andere taken vervuld, waaronder het onderhouden van de website en het verzorgen van de pr voor de vereniging in clubblad De ViosWijzer en de regionale media.
Na het tafeltennissen kreeg Wout steeds meer last van zijn knieën. Hierdoor moest hij helaas stoppen met tafeltennissen en houdt hij nu zijn conditie op peil bij Total Fit in Ruurlo. Hij blijft als steunend lid wel verbonden aan de Beltrumse tafeltennisvereniging.