Beatline. Foto: PR
Beatline. Foto: PR

Swinging Sixties bij De Olde Mölle

 NEEDE - Onder het motto 'je bent nooit te oud om een feest te vieren' heeft een aantal liefhebbers een Swinging Sixties dansavond georganiseerd. Muzikaal teruggaan naar je jeugd, dansen, oude bekenden en nieuwe gezichten ontmoeten. Zaterdag 13 augustus coverband Beatline op in zalencentrum De Olde Mölle aan de Diepenheimseweg 21 in Neede.

Onder de noemer Swinging Sixties speelt Beatline vele hits uit de vroegere tijd van de beat en de rock, de jaren zestig, voor velen een avond jeugdsentiment. De band speelt een breed repertoire aan zestiger jaren 'beatmuziek' met zo nu en dan een uitstapje naar de fifties en seventies. Muziek van onder andere Cliff Richard en The Shadows, Rolling Stones, CCR, Kinks, Searchers, Elvis Presley, Buddy Holly, Roy Orbison, Dr Hook, Bellamy Brothers en Status Quo komt voorbij. Voor elk wat wils, rustige dansmuziek maar ook stevig rock en beat.

De zaal is open om 20.00 uur, de Swinging Sixties beginnen om 20.30 uur. Vooraf is er de mogelijkheid om met het buffet (vanaf 18.00 uur) mee te doen. Reserveren tickets en buffet kan via telefoon 0545-294540. Zaal open: 20.00 uur, aanvang: 20.30 uur.


www.beatline.nl

www.deoldemolle.nl