Afbeelding

Knabbelzakfietstocht VVV Neede

NEEDE - De vrijwilligers van de VVV hebben, vanwege het overweldigende succes van afgelopen jaren, opnieuw een knabbelzakfietstocht uitgezet. Deze fietstocht kent toch nog weer 'nieuwe paadjes’ en zal daarom voor iedereen verrassend zijn.

De deelnemers aan de tocht kunnen kiezen voor een route van circa 30 kilometer of 45 kilometer. De route voert de fietsers langs prachtige landgoederen, boerderijen met akkers en weilanden, langs beken en door het schitterende coulisselandschap van de Achterhoek en Twente.

De route, inclusief gevulde knabbelzak, is de gehele zomer voor 6 euro te koop in de VVV-winkel aan de Oudestraat 52C in Neede. Vervolgens kan men zelf bepalen wanneer de route wordt gefietst. Vergeet niet onderweg, op een van de vele picknickbankjes, te genieten van de prachtige vergezichten en de inhoud van de knabbelzak.

Knuffel
De VVV heeft momenteel ook een aanbieding voor een kinderwandelroute met knabbelzak en een knuffel. Er zijn twee wandeltochten op de Needse Berg uitgezet. De kinderen van 4 tot 8 jaar kunnen, via de 3 km lange bewegwijzerde route, een prachtig verhaal volgen van de reus van Baumbergen en MAX en Meike, op zoek naar Woudy. Ga op zoek via een doolhof naar het bed van de reus, zo luidt de opdracht.

De kinderroute van circa 5 kilometer 'Terug naar het stenen tijdperk' is voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De verhalen en de opdrachten staan in boekjes. Woudy wijst de jonge deelnemers op de aanwijsbordjes de weg.
In de maand juli en augustus geldt er een aanbieding voor deze kindertochten met een verrassingszak en een route voor 6 euro. De routes zijn het hele jaar te koop bij de Needse VVV-winkel in de Oudestraat.