Tweede bijeenkomst PCOB

NEEDE - PCOB Neede en omstreken is dit seizoen voortvarend aan de slag gegaan. Dinsdag 11 oktober is de tweede bijeenkomst van de PCOB Neede e.o.

Zoals, inmiddels bekend bij haar leden, krijgen eerst de diverse werkgroepen de gelegenheid hun ervaringen te delen met de leden. Ook wordt er verslag gedaan van de vrijwilligersmiddag; zonder vrijwilligers kan een vereniging immers niet functioneren.
De PCOB werkgroep lokale belangenbehartiging 55-plussers gaat ook weer van start. Speerpunten zijn onder meer: seniorenwoningen, seniorenzorg, doorgeschoten digitalisering, regiovervoer en keukentafelgesprekken.
Op deze middag treedt Douwe Janssen, redacteur van het blad Elisabeth, als gastspreker op. Het dagelijkse leven is de bron van zijn verhalen. Verhalen met een glimlach, ontroering of herkenning. Ook verzorgt Douwe columns voor diverse bladen in het noorden van ons land.
Op de bijeenkomsten van de PCOB zijn niet-leden van harte welkom. De middag wordt gehouden op dinsdag 11 oktober, van 14.00 tot 16.30 uur in gebouw Diekgraven, achter de grote kerk in Neede.