Voedselpakketten bij de Voedselbank. Foto: PR

Voedselpakketten bij de Voedselbank. Foto: PR

Inzameling Voedselbank op zondag 6 november

Algemeen

NEEDE - Het leven is de afgelopen maanden flink duurder geworden door de inflatie. De kosten van het levensonderhoud zijn erg gestegen en dat merken vele gezinnen en ouderen.

De mensen van de Voedselbank Neede helpen graag een handje mee zodat iedereen in deze omgeving een behoorlijke maaltijd op tafel kan zetten.
De vrijwilligers staan op zondag 6 november weer van 9.15 tot 10.00 uur onder de toren van de Grote Kerk, Kerkplein 1 in Neede om houdbaar voedsel, waspoeder, tandpasta, zeep en shampoo in te zamelen voor diegenen die dit nodig hebben. Ook staat er een melkbus als men liever geld wil doneren. Daarvan halen we een paar keer per jaar boodschappen.

Leden van de Postcodeloterij ontvingen onlangs een vegabon. Wie deze niet gebruikt, kan de bon inleveren bij de Voedselbank. Wel graag de bon voor het inleveren even activeren, want anders is die niet te gebruiken. Ook kan de Voedselbank Douwe Egberts- en AH Perla-waardepunten goed gebruiken. Daarvan wordt koffie gekocht.

Kom gerust zondagmorgen even langs om samen iets te kunnen doen voor al die mensen (ook in Neede) die het zelf financieel niet meer redden; de werkgroep-leden van de Voedselbank van de diaconie van PKN-Neede vertellen graag hoe een en ander in z’n werk gaat.