Gerrit Meddeler werd gehuldigd voor zeventig jaar trouw aan FC Eibergen. Foto: PR
Gerrit Meddeler werd gehuldigd voor zeventig jaar trouw aan FC Eibergen. Foto: PR

Gerrit Meddeler (82) al zeventig jaar lid van de voetbalclub

Sport Eibergen

EIBERGEN – Op de ledenvergadering van FC Eibergen is Gerrit Meddeler (82) in het zonnetje gezet voor zijn 70-jarig lidmaatschap. Daarnaast waren er nog diverse andere jubilarissen.

Na zijn actieve voetbalcarrière vervulde Meddeler diverse taken bij FC Eibergen en zijn voorganger Sportclub Eibergen. Zo was hij tientallen jaren hét gezicht van de kantine, zorgde hij voor de belijning van de velden, was hij jeugdtrainer, jeugdleider en clubscheidsrechter en maakte hij deel uit van het jeugdbestuur. Het bestuur van FC Eibergen heeft uitgerekend dat hij meer dan 100.000 vrijwilligersuren in de club heeft gestoken.

Tevens werden tijdens deze bijeenkomst gehuldigd: Jan Olthof en René Beuting (60 jaar lid), Gerrit ter Maat, Dinant Saaltink en Harry Zweerink (50 jaar lid), Han Boeijink, Johan Schurink, Dick Meerbeek, Martijn Floor en Haico Averdijk (40 jaar lid), Martin Dollekamp, Remco Pierik, Henri te Biesebeek, Bas Relker, Jarno Meenink, John Wantia, Rob Scholtenlo, Jacco Roerdink, Jan Relker en Joop Haarlink (allen 25 jaar lid).