Twee vrijwilligers gezocht voor TIP Eibergen

EIBERGEN - De TIP (Toeristisch Informatie Punt) Eibergen zoekt een algemeen bestuurslid voor het dagelijks bestuur. Tevens wordt voor de organisatie van de Oranjemarkt in Eibergen een bestuurslid/voorzitter gezocht.

De TIP heeft als doel het bevorderen van het toerisme in Eibergen en omgeving in de meest brede vorm. Daartoe wordt onder andere gebruik gemaakt van een winkel. Ongeveer 25 enthousiaste vrijwilligers zetten zich hiervoor in. De eindverantwoording ligt bij het dagelijks bestuur. Het dagelijks bestuur vergadert ongeveer drie keer per jaar. Jaarlijks wordt door de TIP de Oranjemarkt in Eibergen georganiseerd. De enthousiaste commissieleden hebben een nieuwe voorzitter nodig. De huidige voorzitter stopt per 2023, na de Oranjemarkt. Met de nieuwe voorzitter kan dan tijdens de organisatie van de Oranjemarkt 2023 de overdracht plaatsvinden. De organisatie van de Oranjemarkt staat beschreven in een gedetailleerd draaiboek en wordt uitgevoerd door (voldoende) vele vrijwilligers. Deze commissie vergadert ongeveer vier keer per jaar.
Belangstellenden kunnen contact opnemen met TIP Eibergen, Grotestraat 59, tel: 0545-471911. Mail: info@tipineibergen.nl of Wim Gijgink, voorzitter TIP Eibergen. Mail: wim.gijgink@gmail.com of Anita ten Brinke, bestuurslid TIP en voorzitter van de Oranjemarkt. Mail: info@fietsenkanoverhuur.nl.