Schietcompetitie de Kroon

EIBERGEN - Schietvereniging de Kroon Eibergen gaat beginnen met de Buurt- en Straat schietcompetitie  2023. Het wordt de 39ste editie van dit evenement (ook dit evenement heeft twee jaar door de corona crisis niet door kunnen gaan).

Deze edities wordt evenals voorgaande jaren weer in het schietlokaal op de Mors 17 in Eibergen gehouden. Het inleggeld per team bedraagt 30 euro. Er wordt geschoten tussen 20.00 en 23.00 uur. Opgave voor deze competitie kan nog uiterlijk tot en met donderdag 9 februari bij M. Wolterink, Havekortweide 2. Opgave voor deze competitie kan ook per e-mail via svdekrooneibergen@gmail.com. Samen met het eigen team (bestaande uit minimaal 4 personen) neemt men het per wedstrijdavond op tegen een ander team. Iedereen wordt geklasseerd in poules die aan de hand van het vorig jaar en/of de vorige keer geschoten gemiddelden worden samengesteld.
Nieuwe schutters hebben dus een klein voordeel mits ze goed schieten. Voor de competitie zijn de volgende data gekozen: de oefenavonden zijn op dinsdag 7 en donderdag 9 februari (week 6). Vanaf week 7 worden op de dinsdag en donderdag de eerste wedstrijden geschoten. In week 9 (28 februari en 2 maart) is de tweede wedstrijdronde. Dan volgen in week 11, 13, 15 de volgende ronden. In week 16 wordt geschoten om de Kroon-prijs. De finale staat voor dinsdag 25 april op de agenda. Een week later, op 2 mei, is de prijsuitreiking.

www.svdekrooneibergen.nl