Bromfietsers gaan er weer samen opuit. Foto: PR

Bromfietsers gaan er weer samen opuit. Foto: PR

Bromfietsclub Beltrum

Beltrumse brommers gaan er weer opuit

Maatschappij Beltrum

BELTRUM - Het voorjaar komt eraan. Reden genoeg voor de leden van Bromfietsclub Beltrum om bromfiets van stal te halen en weer te gaan toeren met elkaar. 

Door Henri Walterbos

Op zondag 19 maart houdt de vereniging de openingsrit van het seizoen. De deelnemers komen vanaf 9.30 uur samen bij Het Noasman aan de Meenweg, waar om 10.00 uur het startsignaal klinkt. Aanmelden voor de toerrit kan via e-mail: toertochtbeltrum@gmail.com.

Tweedaagse
De bromfietsclub van Beltrum organiseert daarnaast in samenwerking met thuisbasis Het Noasman een toertocht voor brommers die ouder zijn dan 25 jaar. Die wordt gehouden op zaterdag 8 juli en zondag 9 juli. De bromfietsclub zet hiervoor twee routes van ongeveer 80 kilometer uit door de authentieke natuur van Beltrum en omgeving. Er is één route voor zaterdag 8 juli en een andere voor zondag 9 juli. Op beide dagen wordt er om 10.30 uur gestart.
De kosten bedragen per dagtocht 14,50 euro per persoon. Hiervoor krijgt men een routebeschrijving, een kopje koffie en een broodje gehaktbal bij ’t Noasman. Voor deelnemers is het mogelijk om van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag in eigen camper, caravan of tent te overnachten bij Het Noasman. De kosten hiervan bedragen 15 euro voor één nacht en 25 euro voor twee nachten. Inschrijven voor het tweedaagse evenement kan tot en met 6 juli. Voor inschrijven en meer info zie de website.


bromfietsclubbeltrum.nl