Gymvereniging neemt publiek mee ‘Op vakantie’

REKKEN - GAREO uit Rekken houdt op zondagmiddag 19 maart in sportpark 't Asterloo in Rekken de gymuitvoering ‘GAREO Op vakantie’. Alle groepen zullen zichzelf (ludiek) presenteren; van de allerkleinste peuters tot de senioren stoelgym en van de jongensgroep tot de 20-plus body work-out. Of je nu van een strandvakantie houdt, het avontuur opzoekt, graag met de latten de berg afgaat of het liefst op de camping staat, het komt allemaal voorbij. Speciaal voor de gelegenheid wordt de gymzaal omgetoverd tot een mini-vakantieresort.

De laatste gymuitvoering vond plaats voor de corona-crisis in 2019. Destijds reisde de verenigingen langs alle (Rekkense) hoogtepunten van de 20ste eeuw. Verschil met die uitvoering is dat dit jaar ook de senioren- en ouderengroepen van zich laten zien en horen. Een uniek inkijkje bij deze doelgroepen.
De zaal is open vanaf 13.00 uur, de voorstelling begint om 13.30 uur. De entreeprijs is vanaf 13 jaar 3 euro, inclusief het eerste kopje koffie of thee. In de pauzes is er bovendien een verloting en wordt onder meer bekendgemaakt wat de opbrengst van de Grote Clubactie was en welk lid de prijs van beste verkoper in de wacht sleept.