Witzand Bouwmaterialen opent vernieuwde showroom met feestelijk event

EIBERGEN - Op zaterdag 10 juni opent Witzand Bouwmaterialen met trots haar vernieuwde showroom in Eibergen. Een feestelijk event dat bezoekers de mogelijkheid biedt om te profiteren van mooie acties. De showroom presenteert onder andere tegels, sanitair, luxe deuren, trappen, keukens, PVC en laminaat.

In de vernieuwde showroom zijn tegels in verschillende formaten, kleuren en patronen te bewonderen. Van klassiek tot modern, er is voor elk wat wils. Deskundige medewerkers staan klaar om advies te geven en de nieuwste tegeltrends met belangstellenden te delen.

Luxe deuren spelen een cruciale rol in het definiƫren van de stijl van een woning. In de showroom wordt een groot assortiment aan deuren gepresenteerd, variƫrend van tijdloos tot eigentijds design. Bezoekers kunnen de verschillende afwerkingen, kleuren en stijlen bekijken om zo de perfecte deur met bijpassend deurbeslag te vinden.

Eyecatcher
Trappen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook een echte eyecatcher zijn. De showroom biedt  diverse mogelijkheden aan houten trappen, maar ook traprenovatie behoort tot de mogelijkheden. Voor iedere smaak is er een passende optie beschikbaar.

Daarnaast presenteert de showroom ook een ruime selectie van PVC-, SPC en laminaatvloeren, die duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Bezoekers kunnen de verschillende stijlen en texturen ervaren en ontdekken hoe deze vloeren hun interieur kunnen verrijken.

Bezoekers
kunnen de
diverse
stijlen en
texturen
ervaren

Dan last but not least de keuken, het hart van het huis, verdient extra aandacht. In de showroom kunnen bezoekers inspiratie opdoen en advies krijgen bij het samenstellen van hun droomkeuken. Met een uitgebreid assortiment aan stijlen, kleuren en afwerkingen is er voor iedere wens een passende oplossing.

Omdat Witzand dit najaar ook de keukenshowroom geheel gaat vernieuwen kan nu nog geprofiteerd worden van grote kortingen op de showroomkeukens.

Acties
Het openings-event op 10 juni biedt niet alleen de mogelijkheid om de vernieuwde showroom te verkennen, maar ook om te profiteren van mooie acties en speciale aanbiedingen. Bezoekers zijn van harte uitgenodigd om langs te komen en zich te laten inspireren door het complete assortiment van Witzand Bouwmaterialen.