Sp Rekken zoekt nieuwe trainer

Algemeen

REKKEN - Voor het seizoen 2016-17 is sportclub Rekken op zoek naar een trainer voor het tweede elftal. Diploma TC3 heeft de voorkeur.

Het tweede elftal is een opleidingselftal, waarbij de manier van spelen het belangrijkste is. Hier moeten de spelers zich ontwikkelen en worden opgeleid voor Sportclub Rekken 1.
Dit betekent dan ook dat er op gelijke wijze getraind en gespeeld wordt. Er wordt gespeeld vanuit de teamformatie 4-3-3.

Het elftal speelt op dit moment in de reserve vierde klasse zondag en de club heeft de ambitie om binnen vijf jaar (naast het afleveren van spelers aan Sportclub Rekken 1) met deze manier van spelen te promoveren naar de reserve derde klasse.

Sp Rekken is op zoek naar een trainer die past bij deze visie en graag spelers wil opleiden voor een hoger doel. Trainingen worden gegeven vanuit deze voetbalvisie en wedstrijden worden ook op deze manier begeleid.

Er wordt getraind op dinsdag en donderdag. Op wedstrijddagen is ook de assistent trainer van Sportclub Rekken 1 aanwezig.

Wie wil solliciteren naar deze funstie kan een cv en een motivatie sturen naar: info@sprekken.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant