Theatergroep Playback komt naar Neede. Foto: PR Playback
Theatergroep Playback komt naar Neede. Foto: PR Playback

Playback

Algemeen

NEEDE - De Ouderraad van Het Assink Lyceum heeft theatergroep Playback uit Amsterdam uitgenodigd 28 maart een interactief over alcohol en drugs gebruik onder jongeren. optreden te verzorgen voor alle ouders/verzorgers van jongeren tussen de 10 en 18 jaar uit de Gemeente Berkelland en Gemeente Haaksbergen. Ook andere (professioneel) geïnteresseerden zijn van harte welkom. Het Assink Lyceum stelt voor deze avond haar locatie aan de Parallelweg beschikbaar.

Op 7 februari was de theatergroep Playback met hun programma 'Onder Invloed' al te gast in Haaksbergen, bij Theater de Bouwmeester. Zij speelden een aantal scenes voor, waarbij werd ingegaan op het gebruik van drank en drugs bij jongeren en hoe dit mogelijkerwijs voorkomen of beperkt kan worden. Allereerst werd gespeeld hoe de reactie niet zou moeten zijn om vervolgens een discussie met de ouders in het theater uit te lokken over hoe het anders kan. Door de reacties en aanwijzingen van ouders in het publiek veranderde de afloop van de scene langzamerhand terwijl die opnieuw gespeeld werd.

Aanmelden kan via mail: naar mail@orvha.nl met daarin naam en het aantal personen.
Op 28 maart is men vanaf 19.30 uur van harte welkom aan de Parallelweg in Neede voor koffie en thee. Om 20.00 uur begint de thema-avond 'Onder Invloed'.
Voorafgaande aan de thema-avond zal in een aparte ruimte om 19.30 uur de algemene ledenvergadering van De Ouderraad gehouden worden, waar alle ouders/verzorgers van leerlingen van Het Assink Lyceum natuurlijk van harte welkom zijn.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant