Foto: PR Leisurelands
Foto: PR Leisurelands

Start hoogseizoen op recreatiegebieden

Algemeen

ACHTERHOEK - Op maandag 1 mei gaat het hoogseizoen officieel van start op de recreatiegebieden van Leisurelands in de Achterhoek en Liemers: Rhederlaag, Stroombroek, Hilgelo, Slingeplas en Hambroekplas. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober. Het bezoek aan de recreatiegebieden is gratis, alleen voor het parkeren betaalt men parkeergeld.

Een duik nemen in het verkoelende water, lekker zonnen, een wandeling maken, fietsen, kanovaren, waterfietsen, waterskiën/ wakeboarden of spelen op de vele speeltoestellen; op de recreatiegebieden van Leisurelands kan het allemaal. Tevens staan verschillende publieksevenementen op het programma.

Per 1 mei wijzigt het parkeertarief voor het hoogseizoen (1 mei – 1 oktober) naar 5,- euro voor voertuigen tot zes meter en 10,- euro voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter. Dit tarief werd al eerder gehanteerd tot 2014. Voor het laagseizoen (1 oktober – 1 mei) wijzigt het tarief naar 3,- euro voor voertuigen tot zes meter en 6,- euro voor voertuigen van 6 tot 15 meter.
Voor frequente bezoekers is een parkeerjaarkaart de overweging waard. De parkeerpas is geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands. Tot 1 mei profiteert men nog van de voorverkoopactie. De parkeerpas kost dan 39,50 euro via de website: www.leisurelands.nl.

Geen honden in hoogseizoen
Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands. Op Stroombroek is een aparte hondenwandelroute die ter plekke staat aangeduid. Vanaf 1 oktober zijn honden weer van harte welkom.


www.leisurelands.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant