warming up SKE KidsRun. Foto: Rob Weeber
warming up SKE KidsRun. Foto: Rob Weeber

Oranjepop Neede groot feest

Algemeen

NEEDE - Oranjepop 2017 was weer een groot feest voor jong en oud. Om 12.45 begonnen de kleintjes de warming up onder begeleiding van DJ Mike. Daarna startten ze in de SKE KidRrun. Er was zelfs een heuse prijsuitreiking voor de kids met bronzen, zilveren en gouden bekers.

Na de KidsRun was om 13.45 uur de 'Doe maar dapper kleurrun' aan de beurt. Met hulp van de Needse brandweer en vrijwilligers werden de maagdelijk witte T-shirts veranderd in een meer kleurrijk outfit. Naast de runs was er van alles te doen. Voor de kinderen was er onder meer Panavoetbal, springkussen en schminken. Voor de ouderen was er de gehele middag en avond muziek. Het avondprogramma in de tent betrof het Kings of Dance programma, diverse muziek uit de afgelopen decennia. Al met al een geslaagd en druk bezocht evenement dat de weergoden aan de goede zijde had.
De uitslagen van de SKE KidsRuns: 0-5 jaar: Meisjes: 1.Nikki Groot Kormelink, 2. Liv Hulsink, 3. Naomi Marus. Jongens: 1. Sem Woeltjens, 2.Mart Saaltink, 3. Lars Groters. 6-8 jaar: Meisjes: 1.Anke Simmelink, 2.Didi Meulenkamp, 3.Femke Groters. Jongens: 1.Mike Olthof, 2.Semmuel Vordouw, 3.Lars Klein Sessink. 9-12 jaar: Meisjes 1.Myrte Bannink, 2.Annelynn Leussenkamp 3.Zoë Bons. Jongens: 1.Brian Holtmaat, 2.Jelte Harbers, 3.Wessel Batist.

Start SKE KIdsrun 0-5 jaar. Foto: Rob Weeber
Prijsuitreiking KidsRun 0-5 jaar. Foto:Rob Weeber
Hindernis tijdens de kleurrun. Foto: Rob Weeber
Muzikant Tim Dawn. Foto: Rob Weeber

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant