Die Stadlfreunde komen naar Neede. Foto: PR
Die Stadlfreunde komen naar Neede. Foto: PR

Reuring in de Koepel presenteert Die Stadlfreunde

Algemeen

NEEDE - Op zondag 2 juli is iedereen uit Neede en wijde omstreken welkom voor een leuke muzikale middag in en rond de muziekkoepel aan de Oranjelaan in Neede. De vrolijke band Die Stadlfreunde treedt op vanaf 15.00 uur.

Die Stadlfreunde zijn vijf enthousiaste muzikanten die, van volksmuziek houden. Op hun repertoire staan onder andere polka's uit Oostenrijk of Slovenië. De leden van Die Stadlfreunde hadden altijd al een passie voor volksmuziek. Afzonderlijk speelden Jans, Mans, Jeroen en Robert al harmonica, gitaar en bas en ze musiceerden op menig festival. Sinds enkele jaren spelen ze samen in hun vrolijke volksmuziekgroep en brengen een breed repertoire aan polka's, meezing walsen en eigen Twentse teksten.

De toeschouwers kunnen tijdens de optredens gewoon lekker in het gras zitten. Wie dat liever niet doet, kan natuurlijk zelf een klapstoeltje of een picknickkleedje meenemen. Voor een enkeling is er toch een terrasstoeltje beschikbaar.
De organisatie zorgt voor parasols. Er is koffie, thee, limonade, bier, wijn en koek te verkrijgen. De toegang is gratis. Wel zal de organisatie het erg waarderen wanneer er op het terrein een drankje wordt gekocht of als er als blijk van waardering voor het programma, door middel van een vrije gift aan de kosten van de middag wordt bijgedragen.
Het evenement gaat overigens alleen door als het weer goed genoeg is.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant