Enn nieuwe trap en een nieuwe dugout bij Vios. Foto: PR Vios
Enn nieuwe trap en een nieuwe dugout bij Vios. Foto: PR Vios

Nieuwe dug-outs en nieuwe trap bij Vios

Algemeen

BELTRUM - Vios vrijwilligersgroep de 'Ondergrondse' heeft een tweetal projecten afgerond. Er zijn nieuwe dug-outs geplaatst op het kunstgrasveld en er is een nieuwe trap bij de tribune geplaatst.

Bij de aanleg van het kunstgrasveld in 2014 zijn er ook dug-outs geplaatst. In tegenstelling tot de omheining waren deze niet in gegalvaniseerde uitvoering maar in een gepoedercoate uitvoering. De leden van de 'Ondergrondse' hebben geconstateerd dat er kwaliteit issues zijn met de poedercoat. In overleg met leverancier CSC is een keurige oplossing gevonden. De oude en 'afgekeurde dug-outs' zijn verhuisd naar veld 2 en tegen een gereduceerde prijs zijn er nieuwe dug-outs geplaatst. De 'oude' dug-outs komen te staan tussen veld 1 en 2. Dit geeft een betere beschutting tegen het weer dan de huidige plek tegen de bosschage.
De trapopgang bij de tribune is ook aangepast. Vooral bij wedstrijden van heren-1 is er te weinig ruimte op de trap om publiek en spelers tegelijk gebruik van de trap te kunnen laten maken. Voor het publiek is dan ook een separate opgang gerealiseerd zodat spelers en publiek niet in elkaars vaarwater komen.
Enkele weken geleden is ook het project fietsenstalling afgerond met de plaatsing van verlichting.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant