Jubileumconcert reprise Pop- en musicalkoor Match

Algemeen

NEEDE - Pop- en musicalkoor Match uit Haaksbergen komt 20 januari naar de H. Caeciliakerk in Rietmolen. Ze gaan daar op voor de reprise van het jubileumconcert dat zij vorig jaar in Haaksbergen gaven. De aanvang van het concert is 15.00 uur. Kerk open vanaf 14:30 uur. Entree: Vrije gift.

In 2018 vierde pop- en musicalkoor Match zijn tienjarig bestaan met een groots jubileumconcert in Haaksbergen, de thuishaven van het muzikale gezelschap. Bestuur en leden van Match vonden het jammer om alle inspanningen maar voor één keer te doen en daarom vroegen ze de werkgroep Cultuur in Rietmolen het jubileumprogramma ook in de H. Caeciliakerk in Rietmolen te mogen brengen. Tip van de sluier: het wordt een muzikale reis langs de mooiste popsongs en musicalmedleys van de afgelopen decennia.
Match staat onder leiding van dirigent en oprichter Jeroen Katier, kleinzoon van de voor de Rietmolenaren welbekende meester Katier. Hij is docent en coördinator van ArtEZ Conservatorium Enschede. De muzikale begeleiding is in handen van Irene de Haan (piano) en Sebastiaan Hondorp (drums), beiden ArtEZ conservatorium Enschede.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant