Hengeveld Bike Center viert 25-jarig jubileum
Feestelijke Jubileumshow op zaterdag voor Pasen en op paasmaandag
Hengeveld Bike Center viert 25-jarig jubileum Feestelijke Jubileumshow op zaterdag voor Pasen en op paasmaandag

Hengeveld Bike Center viert 25-jarig jubileum

Algemeen

Feestelijke Jubileumshow op zaterdag voor Pasen en op paasmaandag

Hengeveld fietsenwinkel en fietsenmakerij is sinds 1915 een begrip in de Achterhoek. Midden jaren 90 van de vorige eeuw begon Gert Aarnink als jongeman te werken bij deze fietsenmaker. Hij voelde zich als een vis in het water in de fietsenbranche en nam in 1999 het bedrijf van zijn baas over. Zo werd Hengeveld Bike Center geboren. En dat is nu alweer 25 jaar geleden. Anno 2024 bevindt zich aan de Landstraat, in het centrum van Aalten, een flink bedrijf dat meerdere panden beslaat met een mooie showroom annex winkel en een tiptop moderne werkplaats. Parkeren kan er voor de deur en het heuvelachtige centrum van Aalten leent zich erg goed voor proefritten met een e-bike, stadsfiets, scootmobiel en hippe bakfiets.

Gert benadrukt dat de groei en succes van het bedrijf zijn te danken aan de motivatie en inzet van zijn hele team: succes is een groepsprestatie. Met de paasdagen wordt het jubileum feestelijk gevierd met een jubileumshow. Tijdens deze show worden de nieuwste modellen en innovaties op het gebied van e-bikes en gewone fietsen gedemonstreerd. Hengeveld Bike Center is leverancier van o.a. Gazelle, Giant, Liv, Granville, Eovolt, en Van Dijck E-Bikes.

Naast e-bikes, stadsfietsen, ATB-bikes, bakfietsen en alle andere soorten fietsen, is Hengeveld Bike Center ook leverancier van scootmobielen. Allerlei modellen en merken zijn leverbaar, en kunnen op het gemak worden uitgeprobeerd op het eigen terrein van het bedrijf. Uniek is dat Hengeveld, indien nodig, ook scootmobielen verhuurt voor tijdelijk gebruik, en op verzoek snel kan leveren.

Een minder zichtbaar onderdeel van Hengeveld Bike Center is dat zij door heel Europa leverancier zijn van e-bike onderdelen van alle bekende en minder bekende merken. Bijkomend voordeel voor klanten van Hengeveld: als er al iets stuk gaat aan uw fiets is het betreffende onderdeel altijd op voorraad!

Tijdens de Jubileumshow rond de paasdagen is er extra aandacht voor Van Dijck E-Bikes. Een team van de fabrikant zal aanwezig zijn om deze innovatieve e-bikes te demonstreren. De Juno hypershift wordt gepresenteerd: een fiets met een automatisch elektronisch versnellingssysteem dat schakelen overbodig maakt en altijd de juiste versnelling kiest. Daarnaast kent dit model een aandrijfriem in plaats van een ketting en heeft het een zeer krachtige motor en dito accu. Een ideale en mooie fiets voor jong en oud, zeker in het heuvelachtige Aalten. En uiteraard is het onderhoud in goede handen bij Hengeveld Bike Center.

Nieuwgierig geworden? U bent op Paaszaterdag en paasmaandag van harte welkom bij dit Aaltense bedrijf dat de hele Achterhoek bedient. En mocht u nu geïnspireerd raken door de wondere wereld van het nieuwe fietsen: door het succes wordt uitbreiding van het team gezocht! En of u nu komt voor een driewieler, pijlsnelle e-bike of scootmobiel. De koffie met iets lekkers staat voor u klaar! Welkom bij Hengeveld Bike Center.

Jubileumshow zaterdag 30 maart & paasmaandag 1 april in Aalten
Kijk voor alle info op
www.hengeveldbikecenter.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Hengeveld Bike Center. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant