Jaren 70 & 80 party met muziek van vinyl. Foto: PR
Jaren 70 & 80 party met muziek van vinyl. Foto: PR

Jaren 70 & 80 party, muziek van vinyl !

Jaren '70 en '80 party met
muziek van vinyl

EIBERGEN - Oude tijden herleven op zaterdag 10 maart bij Eet- en Feestcafé de Klok in Eibergen. Tijdens de twaalfde editie van bar discotheek de Doofpot en de Kettel zal de muziek als vanouds van vinyl klinken.

Ondanks dat het gebruik van de single en lp is ingehaald door cd's en hoge resolutiebestanden neemt de populariteit van vinyl de laatste jaren weer toe. Niet alleen door ouderen, ook veel jongeren zijn verknocht aan het geluid van de draaitafel. In multimediawinkels zijn steeds meer betaalbare platenspelers te koop.
"Iedereen is welkom op deze vinylparty", aldus dj en medeorganisator Aalt Kompagne. "Onze dj's brengen de muziek van de jaren '70 & '80 tot leven, Soul, Funk, New Wave, Pop of Rock" . Webmaster Jan ter Beek: "De oude discoverlichting wordt speciaal voor die avond weer van zolder gehaald, vanaf het moment dat je de zaal binnenkomt proef je de sfeer van toen". De organisatie, bestaande uit Dinant Besselink, Jan ter Beek, Aalt Kompagne en Wijnand Reijerink hoopt ook dit jaar weer op veel belangstelling.
Dus kom met je vrienden van toen en nu naar de 12e editie van de Doofpot / Kettel. Locatie Eet- en Feestcafé de Klok, Grotestraat 84 in Eibergen. Aanvang 20.00 uur. In het voorcafé van Eet en Feestcafé de Klok, bij de DJ's en webmaster zijn de kaarten verkrijgbaar voor 3 euro. Aan de zaal kosten de kaarten op 10 maart 5 euro. Voor info www.dedoofpot.net, of like de Doofpot op Facebook. 

reageer als eerste
Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten