Zilver voor de turnster van NGV. Foto: PR
Zilver voor de turnster van NGV. Foto: PR

Twee keer zilver voor NGV Neede

NEEDE - Op zaterdag 10 maart vond in de turnhal in Aalten de tweede voorronde van de zesde divisie plaats en de eerste voorronde voor de pre-instap 1 en pre-instap 2 . In de zesde divisie mochten Anouk ten Elsen, Britt Stokkers en Anne-Lynn Leussenkamp van NGV Neede hun oefeningen op sprong, brug, balk en vloer laten zien. Anouk heeft hiermee een keurige tweede plaats behaald. Ook Britt (6e) en Anne-Lynn (9e) hebben netjes geturnd.

Voor de pre-instappers 1 was het de allereerste wedstrijd en de turnsters vonden het erg spannend. In deze categorie kwamen een aantal meisjes voor de NGV uit: Wieke te Lintelo (7e), Emma Voortman (10e), Nienke Mengerink (14e). Deze beginnende turnsters hebben een nette eerste wedstrijd laten zien.

Bij de pre-instappers 2 was het de eerste wedstrijd van dit seizoen. Lyra Seiger heeft hiermee een zilveren medaille in de wacht gesleept. Verder kwamen de volgende meisjes in actie: Anna Jonkman (10e), Liz Bennink (11e), Wenke Fokkink (17e), Loes Bosscher (18e), Lena Kuiper (19e). Alle turnsters hebben goede oefeningen laten zien.

Meer berichten