Reistebrij verzorgt reizen voor mensen in kwetsbare situaties. Foto: PR
Reistebrij verzorgt reizen voor mensen in kwetsbare situaties. Foto: PR

Reistebrij is op zoek naar vrijwillige reisbegeleiders

EIBERGEN - Op vakantie gaan is voor mensen met een - verstandelijke of lichamelijke - beperking vaak lastiger dan voor anderen. Het plannen, de keuze voor een bestemming of accommodatie en vervoer, het vergt vaak veel meer moeite. Bij Reistebrij kunnen mensen in een kwetsbare situatie terecht met al hun vragen en wensen op het gebied van vakantie en reizen. Na de succesvol verlopen vakanties vorige zomer, gaat Reistebrij ook dit jaar klaar reizen aanbieden die geschikt zijn voor mensen die hun vakantie niet of niet volledig zelfstandig vorm kunnen geven.

Voor komende zomerperiode zijn er weer verschillende vakanties samengesteld: stedentripjes, een midweek Rheeze of Orvelte en een week 's Gravenzande of Kamperland. Maar ook de Duitse Eifel en zelfs Kroatië staan op het programma.
Hiervoor is Reistebrij op zoek naar vrijwillige reisbegeleiders om mee te reizen op de verschillende vakanties. Ervaring in het werken met mensen met een beperking is niet noodzakelijk. Enthousiasme en een respectvolle en gelijkwaardige benadering is wel van groot belang. Dus: ben je 18 jaar of ouder, heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je in staat om in een team te werken, weet je een prettige en positieve sfeer neer te zetten, sta je gezond en stevig in je schoenen, en wil je bijdragen aan een leuke vakantie voor deze groep reizigers? Wie deze vragen met 'ja' kan beantwoorden, wordt uitgenodigd zich aan te melden.

Op www.reistebrij.com is het volledige programma voor deze zomer te bekijken en via www.reistebrij.com/vrijwilliger-worden kan meer informatie aangevraagd worden.

Meer berichten