Paardensport

Algemeen

EIBERGEN - Afgelopen zondag heeft de Eibergse Karlijn Olde Klieverik goed gepresteerd op het dressuurconcours in Hengelo (G). Met haar pony Futuro v.d. Ponderosahoeve scoorde ze in de klasse L1 in de eerste proef 183 punten en in de tweede proef 201 punten , beide scores waren goed voor de eerste prijs. Karlijn komt uit voor de Sterruiters uit Haaksbergen.

REKKEN - Afgelopen weekend is Mayke Leusink vijfde geworden met Chico in de klasse B springen op het complex van de broers Wim, Ben en Gerco Schröder in Tubbergen. Vorige week waren ze ook al goed op dreef op het concours van de Hamelandse Ruiters daar werden ze tweede in de B dressuur en derde in het B-springen. Mayke rijdt voor de Molenruiters uit Rekken.

REKKEN - De Molenruiters hebben op 2 juni goede zaken gedaan op het springconcours in Laren. Mayke Leusink haalde de tweede prijs met haar C-pony Chico in de klasse B. Jacco de Graaf behaalde de tweede plaats in de klasse M met zijn C pony Amigo. Dorine Vredenberg maakte het succes compleet door een tweede prijs in het M springen. Daarnaast won zij het Z springen klasse DE met haar E pony Anne Daula NT. Anouk Geverink is tweede geworden in Diepenheim met 192 punten, in de B cat. DE met Bloklands Hoeve's Joy.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant